Cum va arăta maşina naţională a Turciei - FOTO

Maşina ar urma să fie gata până în 2020.

Cum va arăta maşina naţională a Turciei - FOTO Cum va arăta maşina naţională a Turciei - FOTO

Un oficial turc a anunţat că ţara sa a achiziţionat drepturile de proprietate intelectuală pentru modelul Saab 9-3 cu scopul utilizării acestuia pentru dezvoltarea unui autovehicul naţional, scrie cotidianul turc Hurriyet Daily News.

Cu cât au crescut amenzile rutiere într-un singur an. Care e amenda maximă pe care o poate plăti un şofer din România

Cum arată noile maşini ale Poliţiei Române - GALERIE FOTO

„Am achiziţionat drepturile de proprietate intelectuală, dar nu şi numele“, a declarat ministrul turc al ştiinţei, industriei şi tehnologiei Fikri Isik. „Brandul maşinii ce va fi dezvoltată va fi unul turcesc, nu va fi Saab. Vom dezvolta tehnologia în Turcia“, a adăugat acesta. Maşina ar urma să fie gata până în 2020.

Anunţul ministrului turc vine la două zile după ce acesta a dezvăluit că au fost dezvoltate trei prototipuri ale primelor autovehicule produse local, făcând publice primele fotografii ale acestora. Aparenta asemănare dintre prototipuri şi Cadillac-ul BLS, o versiune refăcută a Saab-ului 9-3, a stârnit o adevărată furtună pe social media. 

Un şofer şi-a convins colegii de trafic să nu mai claxoneze într-un mod ingenios - FOTO

Şoferii care circulau prin centrul acestui oraş din România au avut parte de o mare surpriză - GALERIE FOTO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.