Cum va arăta procesul verbal pentru amenzi în 2019. Poliţia Română a prezentat pe Facebook noul document pentru sancţionarea contravenienţilor

Poliţia Română a prezentat pe pagina de Facebook a instituţiei noul model de proces-verbal de constatare a contravenţiilor în domeniul circulaţiei pe drumurile publice.

Cum va arăta procesul verbal pentru amenzi în 2019. Poliţia Română a prezentat pe Facebook noul document pentru sancţionarea contravenienţilor Cum va arăta procesul verbal pentru amenzi în 2019. Poliţia Română a prezentat pe Facebook noul document pentru sancţionarea contravenienţilor

Poliţia Română a prezentat pe pagina de Facebook a instituţiei noul model de proces-verbal de constatare a contravenţiilor în domeniul circulaţiei pe drumurile publice.

Noul tip de proces-verbal va intra în vigoare peste 60 de zile şi va fi folosit pentru sancţionarea contravenienţilor.

Potrivit postării de pe pagina Poliţia Română, noul proces verbal de constatare a contravenţiilor conţine elemente noi, precum posibilitatea achitării a jumătate din minimul amenzii prevăzute de lege în termen de 15 zile de la data înmânării. Totodată, se menţionează posibilitatea contravenientului de a face plângere împotriva procesului verbal în termen de 15 zile de la data înmânării.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.