Cum vede un designer francez viitorul hot-hatch Renault Megane 4 Coupe

Autor: Oraan Mărculescu 27 iul. 2012 Știri auto

Cariera actualei generaţii Renault Megane este departe de a se fi încheiat – de fapt, Megane 3 este la jumătatea carierei, recent primind un upgrade interesant, care îi conferă o imagine mai fresh.

Thomas Clavet a imaginat un Renault Megane 4 Coupe avand o sportivitate accentuata

Chiar dacă Renault Megane Coupe rămâne unul dintre hatch-urile cu 3 uşi cele mai reuşite la ora asta pe piaţă, iată că designerul Thomas Clavet îşi imaginează deja urmaşul Megane 4 Coupe şi ne propune randările de faţă.

Randări în care Thomas se foloseşte din plin de noile trăsături sportive relevate de conceptul DeZir sau de proaspătul Alpine A110-50, pe care le condensează într-un pachet compact, dar plin de nerv.

O identitate vizuala puternica pentru acest posibil Renault Megane 4 Coupe

Ca gabarit general, acest Megane 4 Coupe pare un hatch cu 2+2 locuri, partea frontală având o identitate clară şi futuristă graţie farurilor cu LED-uri, în timp ce sigla pare exagerată în peisaj. cu atât mai mult cu cât capota este foarte scurtă, iar jantele au dimensiuni foarte mari.

Profilul lui Megane 4 Coupe este foarte sportiv, eleganţa fiind asigurată de muchiile interesante, care se intersectează pe laterale şi creează un joc de lumini şi umbre plăcut, puse în evidenţă şi de aripile spate puternic evazate. Spatele maşinii respiră şi el un puternic aer sportiv, difuzorul impresionant şi fantele de lângă stopuri amintind oarecum de lumea Formulei 1.

Vouă cum vi se par aceste randări:

V-AR PLĂCEA CA NOUL MEGANE COUPE SĂ ARATE AŞA?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide