Cum verifici km reali la VW, Skoda, Audi, Seat - VIDEO

Samsarii care le aduc în ţară ştiu că pentru a creşte valoarea maşinilor ar fi bine ca acestea să aibă un kilometraj cât mai mic.

Cum verifici km reali la VW, Skoda, Audi, Seat - VIDEO Cum verifici km reali la VW, Skoda, Audi, Seat - VIDEO

Cea mai frecventă problemă pe care ai putea să o întâlneşti la maşinile cumpărate la mâna a doua ar putea fi numărul de kilometri daţi înapoi. Românii sunt foarte familiarizaţi cu acest fenomen, iar motivul ar fi că multe din maşinile pe care şi le cumpără sunt aduse din alte ţări.

Samsarii care le aduc în ţară ştiu că pentru a creşte valoarea maşinilor ar fi bine ca acestea să aibă un kilometraj cât mai mic.

Dacă ţi-ai cumpărat recent o maşină la mâna a doua, aparţinând unor mărci precum VW, Skoda, Audi, Seat, şi ai dubii în privinţa numărului de kilometri pe care îi are, îţi punem la dispoziţie un tutorial. Cu ajutorul lui poţi afla kilometrajul real al maşinii. 

Iată care sunt paşii:

1. Porneste motorul
2. Conecteaza cablul de la interfata VCDS la mufa de diagnoza a masinii
3. Celalalt capat al cablului VCDS conectati-l la un port USB din laptop

Citeşte continuarea pe servicetutorials.com

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.