Cum vor arăta parcările pentru navetişti din jurul Bucureştiului

Autorităţile din Bucureşti încearcă să rezolve problema ...

Cum vor arăta parcările pentru navetişti din jurul Bucureştiului Cum vor arăta parcările pentru navetişti din jurul Bucureştiului

Autorităţile din Bucureşti încearcă să rezolve problema aglomeraţiei prin construirea de parcări pentru navetişti. La prima dintre ele au început deja lăcrările. Aceasta se află la Piaţa Sudului şi ar urma să fie gata la finalul anului 2018, scrie Libertatea.

Din Ilfov în Capitală intră, zilnic, 400.000 de maşini. Acest lucru face ca Bucureştiul să fie sufocat la unele ore de vârf. Pentru a rezolva problema, Primăria Sectorului 4 a început deja lucrările pentru amenajarea primului Park and Ride, prima parcare pentru navetiştii din sudul Capitalei. Aceasta se află pe Şoseaua Berceni şi de Şoseaua Olteniţei. Aici vor putea să-şi lase maşinile şoferii din localităţi ca Popeşti Leordeni sau Berceni.

La începutul acestei săptămâni, muncitorii de la ADP îngrădiseră zona şi pregăteau terenul pentru lucrări. 

“Nevoia de locuri de parcare este clară şi acută, ne-o spun oamenii şi o putem vedea şi noi cu ochiul liber. Până la finalul anului 2018 vom crea pentru locuitorii sectorului 4 peste 10.000 de noi locuri de parcare”, a declarat Libertatea Daniel Băluţă, primarul sectorului 4.

Parcări supraetajate modulare mai există în Bucureşti. Sunt cele din sectorul 6, făcute pe vremea primarului Cristian Poteraş, dar acestea sunt parcări de reşedinţă.

Neoficial, Capitală are 189.800 de locuri de parcare. Asta înseamnă că şapte maşini se “bat” pentru un loc de parcare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.