Cum vor funcţiona indicatoarele viitorului. VIDEO

În era sistemelor avansate de navigaţie şi a smartphone-urilor, indicatoarele stradale clasice sunt din ce în ce mai defavorizate.Însă ofensiva acestora nu e departe, pentru că a fost inventat Points - indicatorul viitorului.

Cum vor funcţiona indicatoarele viitorului. VIDEO Cum vor funcţiona indicatoarele viitorului. VIDEO

Realizat de Breakfast Products, indicatorul Points este rezultatul a trei ani de cercetări şi experimente şi se vrea a fi cel mai avansat indicator stradal din lume.

Indicatorul este format dintr-un pilon de susţinere înalt de trei metri realizat din aluminiu uşor, rezistent la coroziune la care sunt ataşate trei braţe care afişează informaţiile pe un display celor aflaţi în imediata apropiere a indicatorului. Braţele sunt acţionate cu ajutorul unor motoraşe electrice şi se pot roti la 360 de grade în jurul pilonului de susţinere, indiferent de condiţiile meteo.

Informaţia este afişată cu ajutorul a 16.000 de LED-uri care asigură o lizibilitate optimă. Dar probabil vă întrebaţi de unde îşi obţine Points informaţiile necesare.

Răspunsul este simplu: de pe internet. Mai exact, Points menţine o conexiune permanentă la internet, cu ajutorul căreia îşi actualizează interfaţa meniului folosit de utilizatori, amplasat la semi-înălţime. Datele digitale provin din reţele sociale precum Twitter, Foursquare dar şi din fluxuri RSS şi sunt oferite utilizatorilor sub formă de informaţii despre oraşul în care se află, trafic, evenimente sportive, culturale sau starea vremii.

Cum funcţionează Points, aflaţi din ilustrarea video de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.