Cupa Logan 2008

Tinerii piloţi francezi au de ce să se bucure: cel mai ieftin automobil compact disponibil în Hexagon, Dacia Logan, este preparat pentru circuit şi gata să concureze acum în Cupa Logan, o competiţie dedicată acestui model.

Cupa Logan 2008 Cupa Logan 2008

Derivat din versiunea de serie Dacia Logan 1,6 MPI şi supus unei cure de slăbit drastice, modelul este ideal pentru începătorii care nu dispun de fonduri nelimitate pentru a debuta în cariera de piloţi.

În Cupa Logan pot participa piloţi începând de la vârsta de 16 ani, iar campionatul se va desfăşura pe parcursul a 8 curse. Modelul se anunţă foarte accesibil, modificările complete scoţând din buzunarul piloţilor doar 12.000 euro şi includ upgrade-uri mecanice la trenul de rulare şi propulsor, Loganul franţuzesc de curse fiind mult mai ieftin decât Dacia Logan RS

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.