Curios cât de violent poate fi un accident pe Nürburgring? Îţi exemplifică acest Renault Mégane RS [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 23 sept. 2015 Știri auto

Suma minutelor de filmare cu accidente de pe Nürburgring postate pe YouTube este mai mare decât suma minutelor de timp liber de-al tău dintr-o săptămână. Nürburgring a rămas în continuare o provocare – chiar şi pentru cei mai experimentaţi – cu ai săi 20 kilometri de asfalt, rupţi în peste 70 de viraje. Şi ai şi diferenţe de nivel dese. 

Ceea ce a părut să se întâmple aici a fost abordarea unui viraj uşor, aşezat pe o porţiune cu diferenţă de nivel. Dacă nu mă înşel, porţinea de circuit unde s-a întâmplat cascadoria a fost Schwedenkreuz, o linie (dreaptă) de demaraj încheiată de un urcuş serios şi de un viraj la stânga, înainte de Aremberg. 

Conform lui MrSimonwade123, care a filmat păţania din al său Nissan 200 SX, Renaultul Mégane avea peste 200 de kilometri la oră în momentul în care a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un derapaj necontrolat, înainte să izbească cu forţă parapetul care l-a propulsat mai ceva ca în spectaculoasele arcadeuri cu maşini ale erei noastre. 

În ciuda violenţei impactului şi a tumbelor de după, ocupantul Méganeului RS a scăpat fără răni serioase. Dacă ai de gând să ajungi pe Nürburgring şi să scoţi tot ce ai mai bun din tine, fă bine să citeşti în amănunţ siteul oficial, unde îţi sunt explicate şi virajele.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide