Curios cât de violent poate fi un accident pe Nürburgring? Îţi exemplifică acest Renault Mégane RS [VIDEO]

YouTube-ul este plind de clipuri cu ratări dureroase din Iadul Verde, însă n-am văzut niciodată o maşină să-şi ia zborul mai ceva ca în Need For Speed. Până acum.

Curios cât de violent poate fi un accident pe Nürburgring? Îţi exemplifică acest Renault Mégane RS [VIDEO] Curios cât de violent poate fi un accident pe Nürburgring? Îţi exemplifică acest Renault Mégane RS [VIDEO]

Suma minutelor de filmare cu accidente de pe Nürburgring postate pe YouTube este mai mare decât suma minutelor de timp liber de-al tău dintr-o săptămână. Nürburgring a rămas în continuare o provocare - chiar şi pentru cei mai experimentaţi - cu ai săi 20 kilometri de asfalt, rupţi în peste 70 de viraje. Şi ai şi diferenţe de nivel dese. 

Ceea ce a părut să se întâmple aici a fost abordarea unui viraj uşor, aşezat pe o porţiune cu diferenţă de nivel. Dacă nu mă înşel, porţinea de circuit unde s-a întâmplat cascadoria a fost Schwedenkreuz, o linie (dreaptă) de demaraj încheiată de un urcuş serios şi de un viraj la stânga, înainte de Aremberg. 

Conform lui MrSimonwade123, care a filmat păţania din al său Nissan 200 SX, Renaultul Mégane avea peste 200 de kilometri la oră în momentul în care a pierdut controlul direcţiei şi a intrat într-un derapaj necontrolat, înainte să izbească cu forţă parapetul care l-a propulsat mai ceva ca în spectaculoasele arcadeuri cu maşini ale erei noastre. 

În ciuda violenţei impactului şi a tumbelor de după, ocupantul Méganeului RS a scăpat fără răni serioase. Dacă ai de gând să ajungi pe Nürburgring şi să scoţi tot ce ai mai bun din tine, fă bine să citeşti în amănunţ siteul oficial, unde îţi sunt explicate şi virajele.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.