Curiozitate: arestat pentru că s-a drogat cu... benzină

Probabil acest fapt insolit îi va bucura pe petrolişti, însă noi credem că e un lucru exagerat. Deşi nu face altceva decât să demonstreze dependenţa noastră de petrol într-un registru demn de Spitalul 9...

Curiozitate: arestat pentru că s-a drogat cu... benzină Curiozitate: arestat pentru că s-a drogat cu... benzină

Britanicul Brian Taylor a fost prins înainte de finalul lui 2013 după ce a furat benzină de la câteva staţii de alimentare. Însă nu vorbim de un furt obişnuit, deoarece nu a folosit benzina pentru maşină, ci pentru... uzul personal.

Mai exact, lui Brian Taylor îi place să inhaleze vaporii de benzină, ba chiar şi să ia câteva îngihiţituri. Pentru că benzina nu e altceva decât un drog pentru acest individ.

Care mai este şi recidivist: ”pasiunea” sa pentru consumul de benzină se pare că a început încă din 2005, când camerele de supraveghere l-au surprins consumând benzină de la circa 50 de staţii de alimentare. În multe cazuri, după consumul de vapori şi lichid, omul nostru se apuca să danseze, ba chiar să atace clienţii...

De data aceasta, dependentul de 45 de ani trebuie să stea 16 săptămâni la închisoare şi să plătească daune în valoare de 170 de lire sterline pentru stricăciunile provocate pompelor (deoarece Brian pur şi simplu a tăiat cu briceagul furtunul de alimentare). În plus, englezul a primit interdicţia de a se mai apropia de staţiile de alimentare.

Conform doctorilor, inhalarea de vapori de benzină afectează, pe lângă sistemul respirator, şi sistemul nervos, putând produce pagube semnificative, în timp ce îngurgitarea benzinei poate duce la moartea subiectului.

Sursa: Huffington Post

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.