Curse ilegale în America

Sâmbătă dimineaţa, pe Route 210 din Maryland, USA, s-a înregistrat un accident teribil, în timpul unei curse ilegale. Rezultatul: 8 morţi şi numeroşi răniţi.

Curse ilegale în America Curse ilegale în America
Accidentul s-a petrecut în timpul unei curse ilegale. Grupul de oameni care asista la plecarea în trombă a maşinilor implicate în cursă a fost lovit în plin de un autoturism Ford Crown Victoria, care nu avea legătură cu micul eveniment.

Şoferul maşinii nu i-a observat pe spectatori datorită întunericului şi a norului de fum provocat la demarare de roţile maşinilor din cursă. Astfel, în urma impactului, opt oameni au fost pur şi simplu spulberaţi.

Ca un amănunt deloc de neglijat, incidentul s-a petrecut la doar 25 de mile de circuitul Maryland International Raceway, pe care doritorii îl pot închiria pentru consumarea adrenalinei pe patru roţi. Acest incident este cel mai grav de acest gen din ultimii ani în America.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.