Cutie S-Tronic cu şapte trepte pentru TT RS

Audi a anunţat că va introduce cutia S-Tronic cu şapte trepe pe modelul TT RS. Atât roadsterul cât şi coupe-ul vor primi cutia cu dublu ambreiaj din această lună.

Cutie S-Tronic cu şapte trepte pentru TT RS Cutie S-Tronic cu şapte trepte pentru TT RS

Cel mai puternic model din gama TT poate fi acum comandat cu cu cutia de viteze automată cu dublu ambreiaj. Aceasta se numeşte S-Tronic şi are şapte trepte. Este o decizie binevenită din partea celor de la Audi, oferind mai multă flexibilitate pentru modelul de top TT. Clienţii modelului TT RS pot alege acum între cutia manuală cu şase trepte, sau S-Tronic cu şapte trepte. Aceasta din urmă permite schimbarea treptelor extrem de rapid datorită celor două ambreiaje. Livrarea puterii este practic permanentă, întreruperile din momentul schimbării treptei fiind imperceptibile.

Cel de la volan poate alege între două moduri complet automate de schimbare a treptelor. Există, de asemenea, şi un mod manual în care treptele pot fi schimbate prin intermediul levierului sau a clapetelor de pe volan. Noua versiune oferă şi un sistem de launch control ce permite un start perfect de pe loc.

Modelul Audi TT RS cu cutie S-Tronic accelerează de la zero la 100 km/h mai repede decât versiunea cu cutie manuală. Coupe-ul sprintează în doar 4,3 secunde iar viteza de top este limitată electronic la 250 km/h. Constructorul oferă opţiunea de elimina această restricţie, însă.

Livrările pentru noul TT RS S-Tronic încep în luna octombrie în Germania la un preţ de 58.300 euro pentru Coupe şi 61.150 euro pentru Roadster.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.