Cutremurul din Italia a "suspendat" activitatea fabricilor Ferrari, Maserati şi Ducati

Producţia din fabricile Ferrari, Maserati şi Ducati a fost suspendată din cauza cutremului produs marţi (29.05.2012) în Italia.

Cutremurul din Italia a "suspendat" activitatea fabricilor Ferrari, Maserati şi Ducati Cutremurul din Italia a "suspendat" activitatea fabricilor Ferrari, Maserati şi Ducati

Cutremurul produs marţi (29.05.2012) în Italia a zdruncinat puternic provincia Modena, fapt care a dus la suspendarea activităţilor din fabricile Ferrari, Maserati şi Ducati. În ceea ce priveşte cele trei fabrici nu au fost raportate daune materiale.

Din păcate, în urma cutremurului produs la ora locală 9 AM, şi-au pierdut viaţa 16 persoane, iar alte 350 au fost rănite. Cele mai mari daune s-au produs în oraşele Cavezzo, Medolla şi Mirandola, acestea aflându-se lângă epicentru.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.