Da, aşa ne-ar plăcea să arate noua Mazda MX-5!

Autor: Andrei Ştirbu 12 mai 2014 Știri auto
Da, aşa ne-ar plăcea să arate noua Mazda MX-5!

Mazda şi al său „limbaj” Kodo a sucit multe gâturi şi a cucerit multe inimi. Iar când vine vorba despre MX-5, numită de mulţi maşina sport ideală (privită prin prisma raportului performanţe/preţ), subiectul nu poate deveni decât şi mai sensibil. Noua generaţie Miata şi-a anunţat debutul pentru finalul anului 2014, aşa că multe perechi de ochi încearcă să dezbrace – folosindu-şi imaginaţia – pozele spion cu sportiva mignionă. 

Citeşte aici testul nostru cu Mazda MX-5

TheophilusChin, artistul digital care ne-a adus, printre altele, randări cu noul Volkswagen Tiguan, cu Dacia Duster pick-up şi cu Škoda Octavia Cabrio, s-a jucat un pic cu mouse-ul şi a încercat să-şi imagineze un viitor MX-5 care să respecte limbajul Kodo pe care Mazda3, Mazda6 şi CX-5 le afişează cu nonşalanţă de ceva timp.

Rezultatul este atât de frumos încât am vrea-o fără să ştim nimic mai mult despre cea de-a treia generaţie Miata. Însă ştim: va urma o cură de slăbire (va avea, ca şi celelalte maşini SKYACTIV, circa 100 de kilograme mai puţin) şi va avea un centru de greutate mai jos. Nu că acestea nu ar fi de ajuns pentru fanii Miata, însă inginerii vor s-o facă şi un pic mai puternică şi mai rigidă. 

Mai există cineva la fel de nerăbdător ca noi să vadă următoarea Miata? Noi ştim că da, fie că o să arate ca a lui Theophilus, fie că nu.

Sursa: TheophilusChin.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide