Da, există un joc în care faci drifturi ca să impresionezi fete: Drift Girls

Uneori, noi, bărbaţii, avem impresia că dacă facem câteva derapaje şi plecări în forţă de pe loc o să impresionăm toate fetele de pe o rază de trei kilometri. Realitatea e, însă, cu totul alta. Dar nu e totul pierdut, fiindcă nişte oameni din Coreea de Sud au făcut un joc în care îţi poţi etala talentul de şofer, iar apoi scoţi în oraş o fată care a rămas mască la toate manevrele tale.

Da, există un joc în care faci drifturi ca să impresionezi fete: Drift Girls Da, există un joc în care faci drifturi ca să impresionezi fete: Drift Girls

Ştii cum se spune: băieţii sunt băieţi. Cu alte cuvinte, noi avem uneori impresia că fetele vor fi impresionate de derapajele noastre controlate sau de sunetul scos de evacuarea maşinii în care am investit sute sau chiar mii de euro. Din păcate, realitatea e că vom întoarce doar câteva priviri, poate şi acelea sictirite.

Dar nu e totul pierdut, fiindcă există lumea virtuală! Iar în lumea virtuală poţi să faci ce vrei tu. Chiar şi un joc în care trebuie să faci drifturi cât mai bune ca să impresionezi fete. Şi după ce le impresionezi, le scoţi în oraş.

Nişte lucruri...

Minunăţia se numeşte Drift Girls şi a fost făcută de cineva din Coreea de Sud. Sigur, totul se întâmplă doar în mediul virtual, aşa că ia-ţi gândul de la întâlniri bazate pe ambalări de motor în lumea reală.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.