Dacă ai Lambo şi nu ai aceasta operă de artă, trăieşti degeaba

Cine ştie, descifrează

Dacă ai Lambo şi nu ai aceasta operă de artă, trăieşti degeaba Dacă ai Lambo şi nu ai aceasta operă de artă, trăieşti degeaba

Kevin Abosch este un artist vizual cu opere din lumea tenologiei şi, deopotrivă, a realităţii ultrasimple. Primul milion l-a făcut cu un cartof. Da, a vândut o poză cu un cartof pentru 1 milion de dolari. Şi nu i-a dat niciun drept de imagine cartofului. A fost milionul lui, tot pentru el, din care nu a dat niciun cent familiei cartofului sau vreunui apropiat de-al lui. Acum o săptămână, Kevin a recidivat cu o operă un pic mai complexă, am putea spune. Este un display cum vedem la orice pas, pe care e criptată o cheie digitală. Opera se numeşte Yellow Lambo. Fostul COO (chief operating officer) de la Skype, pe care îl cheamă Michael Jackson, a cumpărat această operă de artă senzaţională cu ... 400.000$. Cam atât costă un Lamborghini nou full option. Sunt 42 de caractere alfanumerice (cifre şi litere) care reprezintă cheia digitală pentru o criptomonedă pe care a creat-o tot Abosch – YLAMBO.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.