Dacă eşti printre cei aproape 600 de păţiţi în weekend-ul ăsta, nu citi ştirea asta

18 nov, zi cu roşu-n calendar. Şi nu s-a terminat

Dacă eşti printre cei aproape 600 de păţiţi în weekend-ul ăsta, nu citi ştirea asta Dacă eşti printre cei aproape 600 de păţiţi în weekend-ul ăsta, nu citi ştirea asta
Sâmbătă, în cadrul celor peste 330 de acţiuni şi 2.700 de intervenţii la evenimente, poliţiştii  au constatat  peste 600 de infracţiuni şi au aplicat peste 7.800 de amenzi, în valoare de aproape 2.500.000 de lei.  
 
La data de 18 noiembrie a.c., 7.883 de poliţişti au acţionat, în toată ţara, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
 
Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.
 
Poliţiştii au organizat 331 de acţiuni şi au intervenit la 2.711 de evenimente, dintre care 2.229 au fost sesizate prin SNUAU 112.
 
În cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au constatat 638 de infracţiuni, dintre care 163 au fost constatate în flagrant delict.
 
De asemenea, au fost depistate 11 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 28 de măsuri preventive.
 
Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 7.835 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.566.135 de lei, şi au fost confiscate bunuri în valoare de 48.000 de lei.
 
Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Române.
 
Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 128 de infracţiuni la regimul rutier.
 
Au fost reţinute 412 permise de conducere şi au fost retrase 111 certificate de înmatriculare.
 
 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.