Dacă Ferrari şi McLaren ar produce SUV-uri ar arăta cam aşa

Autor: Marius Vișan 03 ian. 2018 Știri auto

Dacă Ferrari 812 Superfast şi Alfa Romeo Stelvio ar avea un copil ar arăta cam aşa. 

Randările au fost făcute de KleberSilva, şi chiar dacă unii îl vor compară cu Urus de la Lamborghini, este de fapt mai mic şi, între noi fie zis, e şi mai urât.

Cu toate acestea, chiar dacă sună ciudat ca Ferrari să producă un SUV, zvonurile în acest sens au persistat de ani de zile. Un astfel de vehicul i-ar ajuta pe italieni să producă mai mult de 10.000 de unităţi pe an, aducând bani în plus pentru brandul italian.

În mod inevitabil, după ce am văzut că Lamborghini şi Ferrari vânează segmentul SUV, mai vedem că şi în curtea McLaren ar putea fi loc pentru un nou membru. JoseRodriguezNebreda a schiţat cam cum ar putea arăta hibridul P1.

Nu se potriveşte exact cu numele McLaren, dar producătorul auto continuă să infirme că lucrează la un SUV, adăugând că va continua să-şi concentreze atenţia asupra maşinilor sport şi a supercarurilor.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide