Dacă Ferrari şi McLaren ar produce SUV-uri ar arăta cam aşa

În mod inevitabil, după ce am văzut că Lamborghini şi Ferrari ...

Dacă Ferrari şi McLaren ar produce SUV-uri ar arăta cam aşa Dacă Ferrari şi McLaren ar produce SUV-uri ar arăta cam aşa

Dacă Ferrari 812 Superfast şi Alfa Romeo Stelvio ar avea un copil ar arăta cam aşa. 

Randările au fost făcute de KleberSilva, şi chiar dacă unii îl vor compară cu Urus de la Lamborghini, este de fapt mai mic şi, între noi fie zis, e şi mai urât.

Cu toate acestea, chiar dacă sună ciudat ca Ferrari să producă un SUV, zvonurile în acest sens au persistat de ani de zile. Un astfel de vehicul i-ar ajuta pe italieni să producă mai mult de 10.000 de unităţi pe an, aducând bani în plus pentru brandul italian.

În mod inevitabil, după ce am văzut că Lamborghini şi Ferrari vânează segmentul SUV, mai vedem că şi în curtea McLaren ar putea fi loc pentru un nou membru. JoseRodriguezNebreda a schiţat cam cum ar putea arăta hibridul P1.

Nu se potriveşte exact cu numele McLaren, dar producătorul auto continuă să infirme că lucrează la un SUV, adăugând că va continua să-şi concentreze atenţia asupra maşinilor sport şi a supercarurilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.