Dacă găseşti aşa ceva în parbriz, sună imediat la Poliţie!

Cei care au găsit în parbriz ceea ce pare a fi un proces verbal de contravenţie sunt sfătuiţi să sune imediat la Poliţie. Asta deoarece falsa amendă pentru parcare neregulamentară este cea mai nouă metodă prin care hoţii îi înşeală pe cei creduli.

Dacă găseşti aşa ceva în parbriz, sună imediat la Poliţie! Dacă găseşti aşa ceva în parbriz, sună imediat la Poliţie!

Faptul că aproape oricine parchează neregulamentar cel puţin o dată în viaţă i-a inspirat pe hoţi, care au adaptat metoda „accidentul” la noua realitate a străzilor bucureştene. Sub aparenţa unui proces verbal de contravenţie, şoferii sunt înştiinţaţi că trebuie să plătească amenda pentru parcare neregulamentară într-un anumit cont „de contravenţii”. Desigur, contul respectriv aparţine hoţilor, care vor fi fericiţi să primească banii depuşi de cei naivi.

Falsul proces verbal seamănă foarte mult cu cele reale şi poartă însemnele primăriei de sector, ceea ce le face să pară veridice. Poliţiştii avertizează că dacă găsiţi aşa ceva în parbriz trebuie neapărat să contactaţi Poliţia locală a secorului respectiv sau cea mai apropiată secţie de poliţie. Sub nicio formă nu trebuie să plătiţi „amenda” specificată în falsul proces verbal, pentru că nu veţi mai putea recupera banii.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.