Dacă găseşti aşa ceva în parbriz, sună imediat la Poliţie!

Autor: Cristian Agatie 13 sept. 2019 Știri auto
Dacă găseşti aşa ceva în parbriz, sună imediat la Poliţie!

Faptul că aproape oricine parchează neregulamentar cel puţin o dată în viaţă i-a inspirat pe hoţi, care au adaptat metoda „accidentul” la noua realitate a străzilor bucureştene. Sub aparenţa unui proces verbal de contravenţie, şoferii sunt înştiinţaţi că trebuie să plătească amenda pentru parcare neregulamentară într-un anumit cont „de contravenţii”. Desigur, contul respectriv aparţine hoţilor, care vor fi fericiţi să primească banii depuşi de cei naivi.

Falsul proces verbal seamănă foarte mult cu cele reale şi poartă însemnele primăriei de sector, ceea ce le face să pară veridice. Poliţiştii avertizează că dacă găsiţi aşa ceva în parbriz trebuie neapărat să contactaţi Poliţia locală a secorului respectiv sau cea mai apropiată secţie de poliţie. Sub nicio formă nu trebuie să plătiţi „amenda” specificată în falsul proces verbal, pentru că nu veţi mai putea recupera banii.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide