Dacă vrei să vezi diferenţa a 10 ani de super-Porsche, uită-te la clipul ăsta scurt

Cel mai tare produs Porsche din 2004 vs. cel mai tare produs Porsche din 2014, într-un drag race elocvent.

Dacă vrei să vezi diferenţa a 10 ani de super-Porsche, uită-te la clipul ăsta scurt Dacă vrei să vezi diferenţa a 10 ani de super-Porsche, uită-te la clipul ăsta scurt

Porsche Carrera GT a apărut în 2004. Avea un V10 care se tura până la 8-mii-şi-un-pic de rotaţii pe minut şi care livra 620 de cai-putere punţii spate. Şi suna teribil de frumos. Şi era, aşa cum îţi şi poţi închipui, o bestie.

Porsche 918 Spyder a apărut 10 ani mai târziu, cu un V8 ajutat de motoare electrice. Arată senzaţional şi se mişcă senzaţional, cu toţi cei 899 cai-putere ai săi.

Dar, ca să înţelegi mai uşor cum anume au evoluat lucrurile sub caroseriile hypercarurilor Porsche, mai bine uită-te la acest drag race între cele două.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.