Dacia a bătut, în Germania, mărci ca Fiat, Kia, Nissan sau Citroen

În primele două luni ale acestui an, Dacia ...

Dacia a bătut, în Germania, mărci ca Fiat, Kia, Nissan sau Citroen Dacia a bătut, în Germania, mărci ca Fiat, Kia, Nissan sau Citroen

În primele două luni ale acestui an, Dacia a ajuns să deţină în Germania 2% din piaţa auto. Este o creştere cu 30 de procente faţă de aceleaşi luni ale anului trecut. Astfel, Dacia a depăşit mărci precum Fiat, Kia, Nissan sau Citroen.

De la începutul anului şi până acum, în Germania, s-au vândut aproape 11 mii de autovehicule ale constructorului de la Mioveni. În prezent, Dacia se află în prima jumătate a clasamentului mărcilor preferate de germani, pe locul 14 dintr-un total de 34 de poziţii.  

Citeşte şi Noul papuc românesc nu arată aşa cum te-ai fi aşteptat

Citeşte şi Aşa vei fi sigur că-ţi păstrezi maşina ca nouă

Creşterea contrazice estimările analiştilor şi arată că scandalul Dieselgate e pe cale să fie depăşit. Clasamentul, după primele două luni ale anului, e condus de Volkswagen, Mercedes, Audi, BMW şi Ford.

Sursă: Digi24.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.