Dacia a făcut o demonstraţie pe zăpadă cu modelul Duster echipat cu şenile - VIDEO

La demonstraţia cu Dacia Duster echipat cu şenile au participat reprezentanţi ai CNAIR, ISU, Jandarmeriei şi ai Salvamont.

Dacia a făcut o demonstraţie pe zăpadă cu modelul Duster echipat cu şenile - VIDEO Dacia a făcut o demonstraţie pe zăpadă cu modelul Duster echipat cu şenile - VIDEO

Reprezentanţii Dacia - Renault au făcut săptămâna asta, la Rânca, judeţul Gorj, o demonstraţie pe zăpadă cu Dacia Duster echipat cu şenile.

La demonstraţie au participat reprezentanţi ai CNAIR, ISU, Jandarmeriei şi ai Salvamont, care au şi putut testa în teren acest autovehicul utilitar. Dacia - Renault are la Rânca un centru de cercetare - dezvoltare unde testează acest autovehicul concept.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.