Dacia a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 23,1 miliarde de lei în 2017

Liviu Bocşaru, director administrativ şi financiar ...

Dacia a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 23,1 miliarde de lei în 2017 Dacia a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 23,1 miliarde de lei în 2017

Conform rezultatelor financiare ale companiei Renault, anul trecut, Automobile Dacia a înregistrat o cifră de afaceri în valoare de 23,1 miliarde de lei (5,1 miliarde de euro). 

Această evoluţie arată că vehiculele marca Dacia sunt foarte apreciate atât în Europa cât şi pe alte continente.

Liviu Bocşaru, director administrativ şi financiar al Groupe Renault România, a spus într-un interviu ce a condus la această creştere: „Pentru noi este foarte important ca profitul să vină din exploatare, pentru că aceasta arată rentabilitatea operaţiunilor curente şi că resursele companiei au fost utilizate eficient. În 2017, profitul din exploatare a urmat tendinţa cifrei de afaceri, fiind cu 57 milioane de lei mai mare decât cel din 2016, deci creşterea de business explică în cea mai mare parte această evoluţie favorabilă.” 

 

Valoarea totală a investiţiilor realizate de către Grupul Renault la Dacia este de aproximativ 2,3 miliarde Euro din 2000 până la finalul anului 2017.

Cumulând, din anul 2000, investiţiile realizate de către Grupul Renault în România se ridică la 2,8 miliarde de euro. Vorbim atât de investiţii în noile produse (maşini, motoare, cutii de viteze etc.), cât şi de investiţii în optimizarea procesului de producţie (condiţii sociale, automatizare, calitate, reducere de costuri si integrarea de noi tehnologii).

Estimările pe 2018 cu privire la vânzări sau la indicatorii financiari depind de foarte multe elemente in continuă evoluţie. Oficialii doresc păstrarea cursul dinamic al activităţilor si mai ales competitivitatea pe termen lung a acestora.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.