Dacia a oprit producţia pentru două zile

Automobile Dacia şi-a încetat activitatea de producţie în zilele de joi şi vineri, datorită unor întârzieri la livrările de motoare, ce trebuiau să ajungă din Spania.

Dacia a oprit producţia pentru două zile Dacia a oprit producţia pentru două zile
Automobile Dacia a sistat producţia pentru joi şi vineri, din cauza întârzierii livrărilor de motoare diesel de la fabrica Motores Valladolid, din Spania, iar angajaţii uzinei au primit liber în perioda în care activitatea este întreruptă.

"Sunt întârzieri cu livrarea motoarelor de la producătorul din Spania. De aceea, am decis să întrerupem producţia pentru două zile, pentru toate cele patru modele pe care le producem la Mioveni, Logan Sedan, Logan MCV, Logan VAN, Logan Pick-Up.  Producţia restantă va fi recuperată pe parcursul acestui an", au declarat, oficialii Dacia pentru agenţia Mediafax.

Decizia de oprire a producţiei din cauza lipsei motoarelor nu se va răsfrânge şi asupra Uzinei Mecanice Dacia şi a Centrului "International Logistic Network (ILN)", ce are ca obiect expediţile de kituri de maşini dezasamblate, care îşi vor  desfăşura activitatea în ritm normal.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.