Dacia a primit peste 1.000 de precomenzi pentru Duster în Marea Britanie

Oficialii Dacia au anunţat că au primit deja peste 1.000 de precomenzi pentru SUV-ul Duster în Marea Britanie, în condiţiile în care livrările vor începe abia în luna ianuarie a anului viitor.

Dacia a primit peste 1.000 de precomenzi pentru Duster în Marea Britanie Dacia a primit peste 1.000 de precomenzi pentru Duster în Marea Britanie

Duster, primul model nou Dacia care va fi disponibil în Marea Britanie după mai bine de 20 de ani, a primit deja peste 1.000 de precomenzi la dealerii din Anglia, potrivit companiei piteştene.

Britanicii au putut plasa o precomandă pentru Dacia Duster încă din 28 iunie, iar până acum, mai mult de jumătate dintre maşinile rezervate sunt în echiparea de top Laureate, care în Marea Britanie se vinde cu preţuri ce încep de la 12.995 de lire sterline pentru varianta cu tracţiune pe faţă.

Varianta de bază Acces, care va fi cel mai ieftin SUV de pe piaţa britanică, la 8.995 de lire, reprezintă o şesime din totalul precomenzilor plasate până în prezent.

Interesul pentru SUV-ul românesc e destul de impresionant dacă luăm în considerare că pe întreg teritoriul ţării insulare nu există nici un exemplar Duster cu volan pe dreapta disponibil pentru drive-test. Asta înseamnă că nici unul dintre cei care au plătit 100 de lire sterline pentru precomandă nu au condus maşina pe care o vor pe teritoriul Marii Britanii.

Dacia a mai anunţat că subsidiara din India a grupului Renault, unde se vor fabrica modelele Duster cu volan pe dreapta, a primit 20.000 de comenzi pentru SUV în doar trei luni.

Din 2013, pe lângă Duster, Dacia va vinde în Marea Britanie şi noul Sandero, care va deveni cea mai ieftină maşină nouă din Anglia, cu preţuri care vor începe de la 5.995 de lire sterline.

Dacia revine pe piaţa britanică după o absenţă de peste 20 de ani. Între 1982 şi 1984, modelul Dacia 1310 a fost vândut în doar câteva sute de exemplare sub numele de Dacia Denem. Apoi, berlina a fost înlocuită cu Aro 10, care a fost vândut până în 1990 sub numele de Dacia Duster.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.