Dacia a vândut 3 milioane de modele în ultimii 10 ani

Dacia sărbătoreşte un nou record frumos şi o performanţă demnă de luat în calcul, după ce, la Salonul Auto de la Paris 2014, a reuşit să atingă cota de 3 milioane de unităţi vândute din 2004 până în prezent.

Dacia a vândut 3 milioane de modele în ultimii 10 ani Dacia a vândut 3 milioane de modele în ultimii 10 ani

Vehiculul Dacia cu numărul 3.000.000 este un Sandero Stepway achiziţionat de un client din Spania. Cheile modelului i-au fost înmânate proaspătului proprietar de către Nicolas Wertrans, Directorul de Vânzări al grupului Renault la nivel mondial, chiar la standul Dacia de la Salonul Auto de la Paris 2014.

"Cu 3 milioane de vehicule vândute în mai puţin de 10 ani, Dacia este un caz unic în universul auto mondial", a declarat Nicolas Wertans, Director de Vânzări al Grupului Renault la nivel mondial.

"Marca Dacia a creat şi a întreţinut un puternic climat de încredere şi de proximitate cu clienţii săi, totul datorită unei promisiuni simple şi clare care răspunde întocmai aşteptărilor unei clientele aflate în căutarea unor vehicule fiabile, sigure, cu echipamente şi prestaţii moderne la preţuri accesibile”, a completat acesta.

Cu această ocazie, Dacia atinge un obiectiv care în trecut părea imposibil de realizat. În tot acest timp, constructorul de la Mioveni s-a afirmat ca marca ce oferă cea mai tânără gamă de modele din piaţa auto mondială.

Mai mult, Dacia a reuşit să crească în cotă de piaţă în toate ţările din bazinul mediteraneean, în ciuda contextului economic dificil din zonă, iar vânzările mărcii au progresat cu 24,4% în primul semestru din 2014.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.