Dacia ajunge în Marea Britanie în 2009

Dacia va fi disponibilă şi în Marea Britanie începând cu anul 2009. Modelul ales pentru a reprezenta marca Dacia în Regat va fi viitorul hatchback, bazat pe Renault Sandero.

Dacia ajunge în Marea Britanie în 2009 Dacia ajunge în Marea Britanie în 2009
Renault va lansa marca Dacia pe piaţa britanică la începutul anului 2009, printr-un automobil derivat din Renault Sandero şi produs la Piteşti, acesta urmând să fie prezentat la Salonul Auto de la Geneva, în luna martie, potrivit Mediafax. Preţul noului model Dacia în două volume (hatchback) va porni de la 6.500 de lire (circa 8.800 de euro).

Autoturismul bicorp în cinci uşi va fi al cincilea model dezvoltat de Dacia-Renault pe platforma B0, pe care a fost construit primul Logan Sedan, apoi MCV (break), VAN (furgonetă) şi Pick-Up. Fabricaţia noii Dacia hatchback va începe anul acesta la uzina din Mioveni şi va fi un derivat din modelul Renault Sandero, a cărui producţie şi comercializare a început la sfârşitul anului 2007 în Brazilia.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.