Dacia are rezultate bune în Franţa. Marca din Mioveni a vândut mai mult decât Volkswagen

Marca produsă la Mioveni a încheiat ...

Dacia are rezultate bune în Franţa. Marca din Mioveni a vândut mai mult decât Volkswagen Dacia are rezultate bune în Franţa. Marca din Mioveni a vândut mai mult decât Volkswagen

Dacia face performanţe şi în Franţa. Marca produsă la Mioveni a încheiat cea mai buna jumătate de an de când este prezentă pe piaţa din Franţa. A obţinut un rezultat record de 77.700 de maşini vândute, în creştere cu peste 20 de procente faţă de anul trecut, conform Profit.ro. Cotă de piaţă de 6,5% înregistrată în Hexagon, a făcut să-i depăşească şi pe germanii de la Volkswagen. Astfel, Dacia a urcat pe locul patru după cele trei celebre branduri - Renault, Citroen şi Peugeot. La nivelul Uniunii Europene, Dacia a înregistrat o creştere de peste 17% după primele 5 luni şi a ajuns la aproape 226 de mii de autovehicule vândute, de asemenea un volum record pentru marca românească.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.