Dacia – asigurări maşini noi

După modelul marilor companii auto, Dacia va oferi propriile servicii de asigurare pentru automobilele vândute.

Dacia – asigurări maşini noi Dacia – asigurări maşini noi

Compania de servicii financiare Renault Credit International Banque îşi extinde obiectul de activitate în România oferind servicii de asigurare a automobilelor Dacia, prin intermediul dealerilor. Concret, la achiziţia unui automobil Dacia nou, dealerul va putea oferi şi poliţa de asigurare pentru modelul vândut. Astfel dealerii au trebuit să îşi diversifice domeniul de activitate, conform MEDIAFAX.

În prezent Dacia colaborează pe acest segment cu Omniasig şi Asirom, dar prin oferirea propriului său produs de asigurări auto se va renunţa la parteneriat. Se preconizează că din toamna acestui an, clienţii de Dacia vor putea opta pentru a îşi asigura maşina tot "la Dacia". RCI mai desfăşoară în România serviciile de leasing şi finanţare pentru automobilele Dacia şi Renault.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.