Dacia bate record după record

Autor: ProMotor 28 iun. 2016 Știri auto

 


Dacia a stabilit un nou record de vânzări în întreaga lume prin comercializarea maşinii cu numărul 4 milioane. 

Maşina cu numărul 4 milioane este un Duster pe care Denys Charrasse l-a cumpărat de la agentul Dacia din oraşul sau, Saint-Quentin-en-Yvelines, intrând astfel în istoria mărcii.

Această nouă etapă a fost sărbătorită în mijlocul marii comunităţi Dacia din Franţa, unde clienţii mărcii şi familiile lor s-au întâlnit pe Domeniul Courson de lângă Paris, pentru evenimentul anual ce poartă numele „Marele Picnic Dacia”. Cei 11.212 de participanţi la eveniment au avut posibilitatea să se semneze sau să lase un mesaj pe maşina Duster special pregătită cu această ocazie.

Dacia se comercializează în prezent în 44 de ţări, iar succesul mărcii este din ce în ce mai impresionant, îndeosebi pe piaţa franceză. În Franţa – principala piaţă de comercializare a mărcii romaneşti –, Dacia ocupă în acest moment cea de-a cincea poziţie din vânzările de automobile, în timp ce Sandero este, şi în acest an, cel mai vândut model către clienţii francezi persoane fizice.


 


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide