Dacia Clasic 2015: iubitorii bătrânelor Dacii se întâlnesc la Braşov în luna mai

Ediţia din 2015 a întâlnirii naţionale a secţiei Dacia Clasic din cadrul Retromobil Club România va avea loc tot la Braşov, la fel ca în 2014. Avem toate detaliile mai jos, direct de la sursă. Iar Dem Rădulescu îţi aduce aminte de ce era iubită această maşină la vremea ei.

Dacia Clasic 2015: iubitorii bătrânelor Dacii se întâlnesc la Braşov în luna mai Dacia Clasic 2015: iubitorii bătrânelor Dacii se întâlnesc la Braşov în luna mai

Secţia Dacia Clasic din cadrul Retromobil Club România organizează şi în 2015 întâlnirea naţională a pasionaţilor de modele clasice Dacia. Potrivit site-ului oficial, întâlnirea va avea loc în Piaţa Sfatului din Braşov, în data de 9 mai 2015.

Atunci se vor aduna laolaltă peste 50 de vehicule istorice Dacia, de la clasicele 1100 şi 1300 şi până la exemplare extrem de rare, aproape imposibil de văzut pe şosele. Organizatorii au făcut şi un promo inspirat, cu marele Dem Rădulescu drept promoter.

Îţi reamintim că ediţia din 2014 a întâlnirii Dacia Clasic a fost un eveniment superb, în ciuda ploii sâcâitoare de dimineaţă. Printre modelele speciale prezente anul trecut s-au numărat o Dacia 2000, destinată cuplului Ceauşescu, şi un Renault 12 cu volan pe dreapta.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.