Dacia - creştere a vânzărilor în primul trimestru

Vânzările Dacia au crescut în primul trimestru al anului 2008 cu 37%, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului precedent, greva recent încheiată neafectând operaţiunile constructorului.

Dacia - creştere a vânzărilor în primul trimestru Dacia - creştere a vânzărilor în primul trimestru
Dacia a comercializat în primul trimestru al anului 2008 62.635 unităţi , înregistrând un plus de 37% raportat la perioada ianuarie-martie 2007. Din acest total, 58.857 de unităţi au fost autoturisme, iar 3.778 au fost vehicule comerciale uşoare. Creşterea pentru autoturisme a fost de 33,8%, în timp ce  vânzările  de  vehicule comerciale s-au dublat, raportând o creştere de 116,1%.

În martie, Dacia a vândut 21.772 de unităţi, în urcare cu 5,8% faţă de aceeaşi lună din 2007. În luna recent încheiată, constructorul din Mioveni a vândut 20.210 de autoturisme, cu 5% peste volumul din aceeaşi lună a anului trecut, şi a înregistrat un avans al vânzărilor de LCV-uri de 17,1%, la 1.562 de unităţi.

Greva de la Dacia desfăşurată între 24 martie şi 11 aprilie nu a afectat semnificativ activitatea comercială a constructorului, este de aşteptat însă ca în lunile viitoare pauza forţată să se resimtă în statistici.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.