Dacia Duster a fost cel mai căutat model pe site-ul EuroNCAP în 2018 - FOTO

SUV-ul Dacia Duster a fost cel mai căutat model în 2018 pe site-ul Euro NCAP (The European New Car Assessment Programme).

Dacia Duster a fost cel mai căutat model pe site-ul EuroNCAP în 2018 - FOTO Dacia Duster a fost cel mai căutat model pe site-ul EuroNCAP în 2018 - FOTO

SUV-ul Dacia Duster a fost cel mai căutat model în 2018 pe site-ul Euro NCAP (The European New Car Assessment Programme), organizaţia care testează gradul de siguranţă ale noilor modele lansate în Europa.

Potrivit unei postări pe pagina de Twitter a organizaţiei, pagina modelului Dacia Duster a înregistrat 136.445 de vizualizări. Pe locurile următoare s-au situat modelele Volvo XC 60 (100.460 vizualizări) şi VW Polo (95.882 de vizualizări).

Site-ul organizaţiei EuroNCAP a avut în 2018 peste 3,6 milioane de vizitatori unici din 229 de ţări, dar şi 18,4 milioane de afişări. Cei mai mulţi vizitatori au provenit din Europa (64%), 20% din Asia, 6% din America de Nord, 4% din America de Sud, 1% din Africa şi 1% din Australia. Timpul mediu petrecut pe site de fiecare utilizator a fost de 3:14 minute.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.