Dacia Duster Ambulanţă, prezentată în premieră!

Dacia îşi măreşte tipurile de caroserie pe care le oferă clienţilor speciali, introducând acum şi Dacia Duster Ambulanţă, o maşină pregătită pentru intervenţii de urgenţă. Deocamdată, clienţii sunt din afara ţării.

Dacia Duster Ambulanţă, prezentată în premieră! Dacia Duster Ambulanţă, prezentată în premieră!

Dacia, împreună cu societatea Romturingia, din Câmpulung Muscel, specializată în conversia şi amenajarea de caroserii, au anunţat livrarea primelor vehicule Duster destinate serviciilor de Ambulanţă.  Proiectul de transformare care a stat la baza caietului de sarcini a vizat realizarea unui vehicul pentru transportul persoanelor bolnave care să fie adaptat exploatării în cele mai dificile condiţii de teren, având în vedere că ţara de destinaţie a primelor exemplare este una africană.

Pregătit pentru drumuri africane, Duster Ambulanţă ar putea face faţă şi drumurilor româneşti, zicem noi

Produsul rezultat în urma cooperării dintre echipele de specialişti ai Renault Tehnologie Roumanie (RTR) şi cei de la Romturingia este o ambulanţă de tip A1,  aceasta fiind omologată conform normelor europene în domeniu.

Vehiculul are la bază structura modelului Duster

Aceasta a fost supraînălţată şi alungită cu 300 mm, prin extinderea consolei spate, oferind astfel spaţiul necesar pentru instalarea, în compartimentul creat în spatele locurilor faţă, a întregului ansamblu util pentru transportul unui bolnav şi a unui însoţitor, împreună cu echipamentele medicale necesare acordării primului ajutor.

Maşina e echipată cu tot ce trebuie pentru oferirea primului ajutor

Primele vehicule Duster ambulanţă comandate sunt livrate în Angola, piaţă unde modelele produse de uzina de la Mioveni sunt comercializate sub marca Renault. Pe lângă atributele practice şi raportul inegalabil prestaţii/preţ, modelele Duster ambulanţă carosate de Romturingia oferă avantajul capacităţii de intervenţie în zone extrem de dificile, inaccesibile în mod obişnuit pentru majoritatea ambulanţelor clasice.

Dacia Duster Ambulanţă nu e prima maşină realizată în colaborare cu Romturingia, Duster Pick-up fiind deja livrată pentru Petrom.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.