Dacia Duster Black Edition este o nouă ediţie specială pentru SUV-ul românesc

Autor: Adrian Mihălţianu 22 iul. 2013 Știri auto

Dacia Duster Black Edition este o nouă ediţie specială pentru SUV-ul autohton Dacia Duster. Potrivit comunicatului oficial, Dacia Duster Black Edition a fost creat pentru a „sărbători Goodwood Festival of Speed” şi este destinat exclusiv pieţei din Marea Britanie.

La exterior, noutăţile acestei ediţii speciale sunt reprezentate de o folie din vinilin negru care îmbracă panourile caroseriei şi un set de jante de 18 inci, în timp ce interiorul a primit tapiţerie din piele neagră şi un sistem multimedia Kenwood cu navigaţie GPS Garmin, ecran de 6 inci şi conectivitate USB.

Dacă dăm la o parte toate aceste adăugiri ulterioare, găsim o Dacia Duster Ambiance 4×2 cu motor diesel de 1,5 litri care produce 110 CP.

Preţul lui Duster Black Edition este de 17.575 de lire sterline (sau aproximativ 20.500 de euro la cursul de schimb actual), ceea ce se traduce într-un singur cuvânt: scump.

Dacia Duster Black Edition vine după o serie de ediţii speciale precum Dacia Duster ESF, Dacia Duster Garmin şi Dacia Duster Aventure.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide