Dacia Duster Black Edition este o nouă ediţie specială pentru SUV-ul românesc

Dacia a prezentat o nouă ediţie specială a SUV-ului autohton Duster, denumită Black Edition. Mai mult, cei de la Dacia au reuşit, cumva, să creeze o legătură între Goodwood Festival of Speed 2013 şi noua ediţie specială Dacia Duster Black Edition.

Dacia Duster Black Edition este o nouă ediţie specială pentru SUV-ul românesc Dacia Duster Black Edition este o nouă ediţie specială pentru SUV-ul românesc

Dacia Duster Black Edition este o nouă ediţie specială pentru SUV-ul autohton Dacia Duster. Potrivit comunicatului oficial, Dacia Duster Black Edition a fost creat pentru a „sărbători Goodwood Festival of Speed” şi este destinat exclusiv pieţei din Marea Britanie.

La exterior, noutăţile acestei ediţii speciale sunt reprezentate de o folie din vinilin negru care îmbracă panourile caroseriei şi un set de jante de 18 inci, în timp ce interiorul a primit tapiţerie din piele neagră şi un sistem multimedia Kenwood cu navigaţie GPS Garmin, ecran de 6 inci şi conectivitate USB.

Dacă dăm la o parte toate aceste adăugiri ulterioare, găsim o Dacia Duster Ambiance 4x2 cu motor diesel de 1,5 litri care produce 110 CP.

Preţul lui Duster Black Edition este de 17.575 de lire sterline (sau aproximativ 20.500 de euro la cursul de schimb actual), ceea ce se traduce într-un singur cuvânt: scump.

Dacia Duster Black Edition vine după o serie de ediţii speciale precum Dacia Duster ESF, Dacia Duster Garmin şi Dacia Duster Aventure.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.