Dacia Duster – caricatură în Franţa

Francezii încep să prindă drag de Dacia Duster şi îl portretizează într-o caricatură. Nu este prezentat într-o postură ironică, ci intr-una clasică pentru francezi...

Dacia Duster – caricatură în Franţa Dacia Duster – caricatură în Franţa

Caradisiac, prin condeiul lui Placide, prezintă o primă caricatură cu noul crossover Dacia Duster. Pe scurt, pentru cititorii nevorbitori de franceză, unul dintre personaje se miră de preţul lui Duster, în timp ce omologul său are remarca "Românii ăştia sunt trăsniţi!". Aşa cum bine un cititor foarte perspicace a observat, cele două personaje sunt Asterix şi Obelix şi parafrazează celebra expresie "ils sont fous ces Romains". Mulţumim anonimului semnatar cu un spirit de observaţie foarte ascuţit.

Aceeaşi jurnalişti de la Caradisiac s-au arătat însă foarte impresionaţi de Duster la primul contact cu maşina, spunând că dacă nu ar avea siglele ţi-ai dai seama cu greu că este un automobil din gama constructorului românesc. În orice caz în materie de vânzări Dacia Duster se prefigurează a fi un succes în Franţa, în doar două zile de la lansarea oficială din Franţa adunându-se 4.000 de comenzi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.