Dacia Duster facelift ar putea fi dezvăluit în luna septembrie

Autor: Iulian Dnistran 26 iun. 2013 Știri auto
Dacia Duster facelift ar putea fi dezvăluit în luna septembrie

Dacia Duster facelift va fi prezentat în timpul Salonului Auto Frankfurt 2013 din luna septembrie, conform publicaţiei franceze La Tribune.

Francezii scriu că SUV-ul piteştean va primi o parte frontală complet nouă, dar şi un interior îmbunătăţit – cu un panou de bord de o calitate mai bună şi un sistem de navigaţie cu ecran tactil (cel mai probabil este vorba despre sistemul MediaNav, disponibil deja pe noile modele Dacia).

Dacă ne luăm după imaginile spion în care am surprins câteva modele Duster în teste, putem spune că Dacia Duster facelift va primi şi un sistem cruise-control (pilot automat), dar şi un limitator de viteză.

După reînnoirea gamei Dacia cu noile generaţii ale modelelor Logan şi Sandero, Duster a devenit cel mai vechi model vândut de producătorul român. Publicul a aşteptat lansarea unui facelift la Salonul Auto Geneva 2013 din luna martie, însă cei de la Dacia au adus doar o ediţie specială, denumită Aventure.

Duster a fost lansat în anul 2010, iar de atunci şi până acum nu a avut parte de nici o restilizare. Chiar şi aşa, SUV-ul piteştean a fost cel mai vândut model al grupului Renault în primele cinci luni ale lui 2013, surclasând franţuzoaicele Renault Clio 4 şi Renault Megane.

Salonul Auto Frankfurt 2013 va fi deschis publicului în perioada 14-22 septembrie şi se va desfăşura în centrul de expoziţii Messegelände.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide