Dacia Duster - Lansarea abia în mai

Primele exemplare Dacia Duster vor ajunge la clienţi abia în luna mai, jurnaliştii putând oferii primele detalii ale modelului din luna aprilie.

Dacia Duster - Lansarea abia în mai Dacia Duster - Lansarea abia în mai

Preşedintele Consiliului de Administraţie al producătorului, Jacques Chauvet, a declarat pentru MediafaxDacia va lansa noul Duster abia în luna mai, jurnaliştii urmând să-l testeze cu o lună înainte. Primele detalii legate de preţurile noului model vor fi oferite abia la Salonul Auto de la Geneva.

Chauvet a mai adăugat: "Duster va oferi o valoare foarte bună pentru preţul la care va fi comercializând", mizând practic pe acelaşi avantaj pe care l-a avut şi Loganul, cu un raport preţ/performanţe foarte bun. Dacia Duster va fi motorizată de trei propulsoare: un 1,6 pe benzină de 110 CP şi două diesel-uri, de 85 şi 105 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.