Modelul Dacia Duster care pare să provină dintr-un film SF – VIDEO – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 08 iul. 2019 Știri auto

Când e vorba de desenat maşini e bine să gândeşti „outside the box”, însă mulţi se vor gândi că expresia nu prea se aplică modelelor Dacia. Ei bine, iată că artisul Artyom Trofimenko demontează această prejudecată.

Dacia Duster de mai jos pare să provină dintr-un film SF

Nu ştim dacă producătorul auto românesc va îndrăzni să abordeze un asemenea design revoluţionar, dar intenţia lui Trofimenko este demnă de luat în seamă.

Interiorul lui Duster este inspirat de un concept BMW Gina din 2008, având un principiu similar în privinţa unor părţi mobile din ansamblu.

SUV-ul are bord digital şi un volan pătrat, care se extinde la o apăsare de buton. Nu există o consolă centrală „tradiţională”, scrie Gandul.info.

VIDEO

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide