Dacia Duster - premiera Dacia SUV la Geneva 2009

La Geneva 2009 am avut Dacia Duster, care, într-adevăr, a fost un SUV. Dar nu Dacia SUV, ci un concept, unul dintre cele mai interesante din salon. Dacia SUV, însă, se lasă aşteptată.

Dacia Duster - premiera Dacia SUV la Geneva 2009 Dacia Duster - premiera Dacia SUV la Geneva 2009

Privire de susSugestiv pentru că Aro 10 s-a vândut pe unele pieţe sub numele de Dacia Duster. Acum numele acesta revine sub forma unui nou model în gama Dacia, un crossover la prima vedere. Sau cel puţin asta susţin userii de pe forumul Daciaclub, unde sunt prezentate primele schiţe realizate pe baza informaţiilor preliminare.

Ne aşteptăm ca Dacia Duster să fie prezentată la Salonul Auto de la Geneva sub forma unui concept, care va prefigura în mare parte versiunea de serie, ce va debuta cel mai probabil la Salonul Auto de la Frankfurt din toamnă, pentru ca producţia să demareze la începutului anului viitor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.