Dacia Duster - preţuri în Germania

În timp ce toată lumea aşteptă cu nerăbdare preţurile noului Dacia Duster, în Germania un dealer a afişat deja tarifele practicate.

Dacia Duster - preţuri în Germania Dacia Duster - preţuri în Germania

Preţul lui Dacia Duster a fost deconspirat de către un dealer Renault-Dacia din Germania. Conform MEDIAFAX, acea reprezentanţă germană vinde Dacia Duster de la 13.040 de euro în configuraţia 4X2 cu motor pe benzină de 1,6 litri, 105 CP. Duster Ambiance cu acelaşi motor şi aer condiţionat manual, închidere centralizată şi geamuri electrice are un preţ de 15.130 de euro. Această versiune cu motor diesel de 1,5 litri, 86 CP costă 16.630 euro. Cea mai echipată versiune Laureate, cu motorul de 1.6 litri şi 105 CP este menţionat cu preţul de 16.150 de euro. Preţurile care figurează sunt doar pentru variantele Duster 4X2, cele cu tracţiune integrală nefiind desconspirate.

Făcând o paralelă între preţurile unui Dacia Logan vândut în România şi unul în Germania, diferenţele de preţ fluctuează între 1.200 de euro şi 1.800 de euro. La Sandero diferenţele sunt ceva mai mici, gravitând în jurul a 1.000 de euro. Deci dacă ar fi să facem o predicţie a preţului lui Dacia Duster în România bazate pe ecarturile de mai sus, putem spune că versiunea de bază s-ar putea cifra în jurul a 11 - 12.000 de euro. Înti trebuiesc însă confirmate acele preţuri apărute neofocial în Germania. Dar oficialii de al Automobile Dacia au refuzat să confirme MEDIAFAX ipotezele lansate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.