Dacia Duster primeşte un nou nivel de top: Black Touch - GALERIE FOTO

Dacia Duster a primit o nouă variantă de top denumită Black Touch, care vine să înlocuiască fosta echipare Prestige.

Dacia Duster primeşte un nou nivel de top: Black Touch - GALERIE FOTO Dacia Duster primeşte un nou nivel de top: Black Touch - GALERIE FOTO

 


 
Dacia Duster a primit o nouă variantă de top denumită Black Touch, care vine să înlocuiască fosta echipare Prestige.
 
SUV-ul Dacia se bucură de mare succes în Franţa, unde a devenit unul dintre cele mai bine vândute modele ale segmentului, încă din 2013.
 
Echiparea Black Touch aduce noi dotări şi elemente de design, cu scopul de a-i consolidat poziţia pe piaţă.
 
La exterior, au fost modificate elemente precum grila radiatorului, carcasele oglinzilor laterale, proiectoarele de ceaţă şi jantele. Totoadată, au fost adăugate elemente cromate. Interiorul a primit elemente de design negre lucioase, o tapiţerie textilă cu elemente negre, precum şi un volan îmbrăcat în piele.
 
 
În prezent, Dacia Duster vândută în afara României are 4 nivele de echipare: Duster, SIlver Line, Laureate Plus şi Black Touch. 
 
Cel mai scump Duster costă aproape 20.000 de euro în Franţa, în timp ce varianta de bază este oferită la preţul de 11.900 de euro (TVA inclus).
 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.