Dacia Duster, transformată în utilitară pentru piaţa din Marea Britanie

SUV-ul românesc Dacia Duster va fi disponibil într-o nouă versiune, dedicată micilor întreprinzători. Avem detalii mai jos.

Dacia Duster, transformată în utilitară pentru piaţa din Marea Britanie Dacia Duster, transformată în utilitară pentru piaţa din Marea Britanie

Dacia Duster, SUV-ul fabricat şi la Mioveni, va fi disponibil în Marea Britanie şi într-o variantă utilitară, fără banchetă, gândită pentru micii întreprinzători.

Modelul românesc a fost botezat Dacia Duster Commercial şi este disponibil atât în variantă 4x2, cât şi cu tracţiune 4x4, în vreme ce propulsia este asigurată de binecunoscutul diesel de 1,5 litri cu 110 CP.

În versiunea cu tracţiune faţă, Dusterul de marfă oferă un volum de încărcare de 1.150 de litri şi o sarcină utilă de 550 kg. La modelul cu tracţiune integrală, volumul de încărcare scade cu 150 de litri şi ajunge la un total de 1.000 de litri, ceea ce nu e chiar atât de rău, având în vedere că un Duster 4x4 se descurcă mai mult decât admirabil pe drumuri desfundate.

La exterior, utilitara destinată pieţei britanice arată la fel ca modelul standard pentru pasageri, cu menţiunea că geamurile din spate sunt fumurii.

Dacia Duster Commercial are un preţ de pornire de 9.595 de lire sterline (fără TVA), adică 13.293 de euro fără TVA.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.