Dacia EF-Vision 2050 - Următorul proiect mare de la Mioveni - GALERIE FOTO

Dacia EF-vision 2050 este un proiect-concept desenat ...

Dacia EF-Vision 2050 - Următorul proiect mare de la Mioveni - GALERIE FOTO Dacia EF-Vision 2050 - Următorul proiect mare de la Mioveni - GALERIE FOTO

Dacia EF-vision 2050 este un proiect-concept desenat de Florina Cristina Enciu. Deşi studiile ei se concentrează pe designul de produs, internship-ul de 5 luni făcut la studioul Renault, a inspirat-o iar rezultatul poate fi făcut în galeria de mai jos.

FOTO

În colaborare şi sub indrumarea echipei de la studioul de design Renault Design Central Europe, Cristina a dezvoltat acest proiect pentru a crea o imagine despre ceea ce înseamnă directia de design în viitorul industriei 'automotive'.

Tehnologia avansată îşi pune amprenta asupra autovehicului şi astfel găsim holograme, sticlă inteligentă, ecrane inteligente, materiale cu totul noi, moduri diferite de aranjare a aspaţiului interior precum şi un nou tip de comunicare între om şi maşină, stabilindu-se astfel o legatură aparte între aceştia, dar prin acest tip de sisteme, siguranţa şi confortul pasagerilor sunt dublate de asistenţă prin comandă vocală.

Sursă: institute.ro / FOTO: motivezine.com
 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.