Dacia EF-Vision 2050 – Următorul proiect mare de la Mioveni – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 03 nov. 2017 Știri auto

Dacia EF-vision 2050 este un proiect-concept desenat de Florina Cristina Enciu. Deşi studiile ei se concentrează pe designul de produs, internship-ul de 5 luni făcut la studioul Renault, a inspirat-o iar rezultatul poate fi făcut în galeria de mai jos.

FOTO

În colaborare şi sub indrumarea echipei de la studioul de design Renault Design Central Europe, Cristina a dezvoltat acest proiect pentru a crea o imagine despre ceea ce înseamnă directia de design în viitorul industriei ‘automotive’.

Tehnologia avansată îşi pune amprenta asupra autovehicului şi astfel găsim holograme, sticlă inteligentă, ecrane inteligente, materiale cu totul noi, moduri diferite de aranjare a aspaţiului interior precum şi un nou tip de comunicare între om şi maşină, stabilindu-se astfel o legatură aparte între aceştia, dar prin acest tip de sisteme, siguranţa şi confortul pasagerilor sunt dublate de asistenţă prin comandă vocală.

Sursă: institute.ro / FOTO: motivezine.com
 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide