Dacia electrică se apropie. Când se va lansa, cum va arăta şi cât va costa - VIDEO

Cum va arăta şi cât va costa prima Dacia electrică - VIDEO

Dacia electrică se apropie. Când se va lansa, cum va arăta şi cât va costa - VIDEO Dacia electrică se apropie. Când se va lansa, cum va arăta şi cât va costa - VIDEO

Dacia se pregăteşte să lanseze prima maşină electrică a brandului, se arată în presa franceză, citată de publicaţia Adevărul.

Conform francezilor, Dacia electrică ar urma să aibă o autonomie de 200 de kilometri. Durata de încărcare a bateriei va fi de aproape 4 ore, iar aceasta se va putea face şi de la priza de acasă.

Dacia electrică va fi similară ca şi design cu Renault City K-ZE, disponibil pe piaţa din China, de la care va împrumuta şi multe caracteristici tehnice.

Preţul vehiculat pentru acest model este de 20.000 de euro şi îşi propune să fie cea mai ieftină de pe piaţă. În România, având în vedere că statul oferă un ecobonus de aproximativ 10.000 de euro pentru o maşină electrică, nu ar fi exclus ca Dacia electrică să fie disponibilă la preţuri foarte avantajoase.

Chiar dacă maşina nu are încă un nume, se pare că va fi lansată în 2021, la Salonul Auto de la Frankfurt.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.