Dacia este în continuare cea mai mare companie din România

Automobile Dacia este cea mai mare companie din România, după ce şi-a consolidat poziţia de lider în 2014, desfăşurând afaceri de peste patru miliarde de euro pe teritoriul ţării noastre.

Dacia este în continuare cea mai mare companie din România Dacia este în continuare cea mai mare companie din România

Automobile Dacia şi-a consolidat poziţia de cea mai mare companie din România, după ce a înregistrat o cifră de afaceri de 4,24 miliarde de euro în România în 2014, în creştere de la 4,16 miliarde de euro în 2013, a declarat Nicolas Maure, preşedintele Dacia, în cadrul evenimentului Industria Auto: motorul economiei româneşti, realizat în parteneriat cu Dacia, Porsche Leasing şi Garanti Leasing.

Nicolas Maure

„Dacia a produs 339.000 de masini în 2014. Lucrăm la aproape capacitate totală la Mioveni, ceea ce este foarte bine. Mioveni este încă o fabrică importantă pentru producţia brandului Dacia. Creşterea cifrei de afaceri de anul trecut vine atât din avansul vânzărilor de componente, cât şi din vânzarea unor maşini mai scumpe, precum Duster, chiar dacă producţia a scăzut uşor”, a declarat Maure.

Citeşte mai departe pe ZiarulFinanciar.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.