Dacia, filată la teste cu SUV-ul pe care îl aşteptam, unul total

Autor: Alexandru Banu 12 iun. 2017 Știri auto
Dacia, filată la teste cu SUV-ul pe care îl aşteptam, unul total

Se pare că nu va trebui să aşteptăm până în septembrie pentru Salonul Auto de la Frankfurt pentru a vedea următorul Duster. Motor1.com anunţă că Dacia va dezvalui a doua generaţie a popular-ului SUV pe 22 iunie. Conform acestora, la Paris, va avea loc un eveniment special unde vom putea vedea modelul obişnuit cu cinci locuri. Se crede că va mai exista şi un derivat cu ampatament mai lung, de şapte locuri, deşi cei de la Dacia nu a spus niciun cuvânt despre asta.

Fotografiile spion au arătat că designul exterior nu va trece prin nicio schimbare drastică, însă există voci care spun că noul Dacia Duster va profita de platforma CMF Renault-Nissan utilizată pentru modele precum Kadjar şi X-Trail, doar că utilizarea acesteia ar putea face ca Duster să fie prea scump. La urma urmei, un punct forte a lui Duster este eticheta de preţ accesibilă, iar pierderea acestui atu important ar afecta cu siguranşă vânzările.

A doua generaţie Dacia Duster va fi lansată pe piaţă spre sfârşitul acestui an sau la începutul lui 2018. Aceasta va veni să înlocuiască modelul actual de succes, care este pe piaţă de la începutul lui 2010 şi care a fost actualizat de-a lungul anilor, inclusiv un facelift, un model Black Touch şi transmisia automată cu dublă ambreiaj recent introdusă.

Trebuie menţionat faptul că Duster este disponibil în anumite părţi ale lumii ca model Renault, dar este, în esenţă, aceeaşi maşină în spatele logo-ului Renault. Vorbind despre Renault Duster, o versiune camionetă numită „Oroch” a fost lansată în America de Sud cu câţiva ani în urmă.

DACIA DUSTER (VIDEO PHOCAR MEDIA YOUTUBE)

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide