Dacia introduce ediţia limitată Ultimate. Din vară, Duster primeşte motorul 1.3 TCe de 130 CP şi 150 CP şi pe varianta 4x4

Ca şi pachete exterioase, sunt disponibile două culori noi: Fusion Red şi Highland Gray.

Dacia introduce ediţia limitată Ultimate. Din vară, Duster primeşte motorul 1.3 TCe de 130 CP şi 150 CP şi pe varianta 4x4 Dacia introduce ediţia limitată Ultimate. Din vară, Duster primeşte motorul 1.3 TCe de 130 CP şi 150 CP şi pe varianta 4x4

La Salonul Auto de la Geneva din 2019, Dacia va prezenta seria limitată Ultimate, numită şi Techroad în unele ţări (Franţa, Italia, Regatul Unit, ţările nordice). Aceasta va fi disponibilă pentru modelele Duster, Logan şi familia Stepway - Sandero, Logan MCV, Lodgy şi Dokker.

Ca şi pachete exterioase, sunt disponibile două culori noi: Fusion Red şi Highland Gray. 

Una din noutăţile legate de motorizări ar fi prezenţa pe modelul Duster a propulsorului 1.3 TCe de 130 CP şi 150 CP. Începând din vară acesta va fi disponibil şi pe variantele Duster cu tracţiune 4x4.

Această nouă generaţie de motoare pe benzină combină ultimele inovaţii ale Alianţei pentru a oferi cele mai înalte cerinţe în ceea ce priveşte fiabilitatea şi durabilitatea.

Seria limitată Ultimate vine cu inserţiile roşii la exteriorul vehiculului (pe liniile caroseriei, carcasele oglinzilor laterale şi a pragurillor). Cabina va avea un aspect confortabil, cu nuanţe de gri deschis şi roşu, creând un contrast cu tabloul de bord.

Ca şi tehnologii, noua ediţie limitată dispune de senzori de parcare, cameră pentru mersul cu spatele, aer condiţionat automat şi sistem multimedia Media Nav Evolution compatibil cu Apple CarPlay şi Android Auto.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.