Dacia lansează în România seria limitată Sandero Stepway2

Începând cu această săptămână, seria limitată Sandero Stepway2 prezentată la Salonul Auto de la Geneva este disponibilă şi pentru clienţii din România.

Dacia lansează în România seria limitată Sandero Stepway2 Dacia lansează în România seria limitată Sandero Stepway2

Noua serie limitată Sandero Stepway2 poate fi comandată începând cu data de joi, 29 martie, dată de la care nu se vor mai lansa în fabricatie versiunile Stepway1.

Preţurile seriei limitate Sandero Stepway2 sunt de 9.700 euro (TVA inclus) pentru motorizarea 1.6 85 CP, 10.250 euro (TVA inclus) pentru motorizarea 1.6 16V 105 CP şi 11.700 euro (TVA inclus) pentru 1.5 dCI 90 CP. Prin oferta Dacia Avantaj, clienţii pot beneficia de o reducere de 600 euro TVA inclus faţă de preţul de listă (Pentru ofertele comerciale vă rugăm să vă adresaţi agenţilor din reteaua autorizată Dacia).

La exterior, paleta de culori disponibilă pe Stepway2 se îmbogăteşte cu nuanţa lansată iniţial pe modelul Duster: brun cajou. Gama de motorizări se extinde şi ea cu o nouă motorizare pe benzină, mai puternică: 1.6 16 V 105 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.