Dacia lansează o ediţie aniversară pentru toate modelele din gamă

Producătorul român Dacia sărbătoreşte zece ani de la intrarea pe piaţa din Vestul Europei cu o ediţie aniversară pentru toate modelele din gamă. Printre dotări se numără un sistem multimedia îmbunătăţit şi o vopsea specială. Avem detalii mai jos.

Dacia a împlinit zece ani de când a intrat pe pieţele din Vestul Europei, iar producătorul de la Mioveni sărbătoreşte cu o ediţie aniversară dedicată tuturor modelelor din gamă (cu excepţia variantei de marfă Dokker Van).

Modelele aniversare pot fi recunoscute după vopseaua albastră specială denumită Cosmos Blue şi după jantele gri închis.

Cea mai mare schimbare este, însă, la interior, unde găsim un sistem de infotainment Media Nav îmbunătăţit, denumit Media Nav Evolution. Ecranul tactil de şapte inci a rămas neschimbat şi există în continuare conexiuni USB, AUX şi Bluetooth, însă grafica a fost revizuită, iar navigaţia prin GPS oferă acum conectivitate TMC şi îi poate da şoferului date despre trafic. Totodată, deţinătorii de iPhone-uri vor putea folosi funcţia de recunoaştere vocală Siri direct în maşină, prin apăsarea unui buton de pe satelitul din spatele volanului.

Mai mult, atât telefoanele cu iOS, cât şi cele cu Android se vor putea conecta la Media Nav Evolution prin aplicaţia AHA (disponibilă gratuit), care oferă acces în maşină la toată librăria de muzică de pe smartphone, precum şi la reţelele sociale Facebook şi Twitter.

Merită menţionat că aceste ediţii aniversare nu au nimic de-a face cu ediţia specială Logan 10 ani, disponibilă doar în România.

Motorizările rămân aceleaşi ca până acum, la fel şi transmisiile şi disponibilitatea sistemului de tracţiune integrală pentru Duster.

Modelele aniversare Dacia vor fi lansate la Salonul Auto Geneva 2015 şi vor fi disponibile în toate ţările europene în care Dacia se vinde deja.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.