Dacia lansează prima serie limitată pentru gama Duster, Duster Prestige

Duster „Prestige” este seria limitată pe care Dacia o lansează pentru modelul cu cea mai accentuată creştere a vânzărilor. Noua ediţie specială Duster mizează pe design şi poate fi comandată începând cu această lună.

Dacia lansează prima serie limitată pentru gama Duster, Duster Prestige Dacia lansează prima serie limitată pentru gama Duster, Duster Prestige

Seria limitată "Prestige" accentuează trăsăturile dinamice şi sportive ale modelului prin pachetul Look* vizibil la exterior, în timp ce pachetul "Cuir" (Piele) aduce un plus de eleganţă la interior. Vehiculul este echipat cu noul radio CD MP3 cu satelit de comandă pe volan, funcţie Bluetooth, priză jack şi USB. La nivelul siguranţei, în afara echipamentelor ABS, EBV şi asistenţă la frânarea de urgenţă (AFU) în serie, Duster "Prestige" este dotat şi cu airbag-uri pentru şofer şi pasager şi două airbag-uri laterale faţă. Nu lipsesc din această configuraţie aerul condiţionat şi computerul de bord.

Noua serie limitată este disponibilă atât în varianta pe benzină, cât şi diesel, la preţuri foarte avantajoase. Acestea sunt cuprinse între 13.900 euro (TVA inclus) pentru varianta pe benzină 1,6 16 V 105 CP 4x2 şi 17.600 euro (TVA inclus) pentru varianta 1.5 dCi 110 CP 4x4. Clienţii pot opta şi pentru alte echipamente în plus, cum ar fi ESP-ASR, geamuri electrice spate sau pentru Dacia Extenso (garanţie extinsă 12 luni / 100 000 km sau 24 luni / 100 000 km). Toate culorile prezente în gama Duster sunt disponibile şi pe seria limitată "Prestige".

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.